Coaching

Bewustwording via ACT Westland zit in alles. Niet alleen in dat ene uurtje yoga of ‘even die snelle meditatie’. Het zit óók en met náme in je dagelijks leven. Dat wil zeggen in bijvoorbeeld het opstaan in de ochtend, de manier waarop je ontbijt, je lichaam verzorgt, boodschappen doet, in de file staat, sociale contacten onderhoudt met vrienden en kennissen, je reactie op spanningen en werkdruk, collega’s en klanten op je werk, sport, je eigen relatie et cetera.

Je leven’ verandert

Als je spiritueler bewust wordt, merk je dat je dagelijks leven verandert. Het wordt lichter, meer ontspannen. Je leven verdiept zich, wordt compassievoller, minder angstig, maar ook veel krachtiger. Je relaties veranderen, de kwaliteit van je werk neemt toe. Je krijgt letterlijk een andere uitstraling.

Ontwikkelen

Wil jij via ACT Westland ook meer spiritueel bewustzijn ontwikkelen? Bezoek eens een lezing, luister mee, praat erover. Dat kan ook 1-op-1, bijvoorbeeld tijdens het samen drinken van een kop thee, het nuttigen van een lunch, een lunchmeditatie of tijdens een heerlijke ontspannen wandeling of hardloopsessie in de prachtige natuur van Midden-Delfland, Westland of je eigen omgeving.

Bel voor een afspraak

Ben je als particulier of misschien wel zakelijk (‘ACT op de werkvloer’) geïnteresseerd in meer bewustwording? Neem geheel vrijblijvend contact op met ACT-trainer Fred Louter via 06-172 284 37 en spreek af voor een ontmoeting!

 

Geen ‘zelf’, geen probleem.